Isoin tapahtumamme ikinä!
ATOL-suojattu

Varaa luottavaisin mielin tietäen, että lomasi on ATOL-suojattu

Hintatakuu

Seuraamme miljoonia hintoja joka päivä, jotta voimme aina tarjota sinulle alhaisimman hinnan

Kuukausimaksu

Voit jakaa lomasi kustannukset usealle kuukaudelle

Matala takuumaksu

Varaa tänään käyttäen matalaa €25 per hlö takuumaksuvaihtoehtoamme

Lomamatkat kohteesta Rovaniemi

Pohjois-Suomessa asuvat ovat kenties tottuneet siihen, että he joutuvat aina matkustamaan Helsinkiin asti voidakseen lentää ulkomaille. Nykyään pääset kuitenkin lomalle Rovaniemen lentoasemalta, sillä me tarjoamme lento- ja hotellipaketteja Lontooseen suoraan Rovaniemeltä! Tämä tekee matkustamisesta huomattavasti helpompaa ja edullisempaa, etkä tuhlaa arvokkaita lomapäiviäsi välimatkoihin Pohjois-Suomen ja Helsingin välillä. Lontoosta löytyy valtavasti tekemistä ja kokemista, minkä lisäksi se toimii porttina matkoille mihin tahansa maailmassa! 

Jos kaipaat suurkaupungin sykettä, voit aina matkata Lontooseen, joka viehättää vierailijoita vuodesta toiseen pitelemättömällä energiallaan ja valtavalla tarjonnallaan. Kulttuurin ystävät voivat nauttia vaikkapa kansallismuseon näyttelyistä ilmaiseksi ja käydä jossain lukemattomista musikaaleista tai teatteriesityksistä. Ensikertalaiset suuntaavat Lontoossa tavallisesti Buckinghamin palatsiin, Madame Tussaudsin vahamuseoon ja London Eye -maailmanpyörään, mutta vaikka olisit jo ehtinyt kokemaan nämä nähtävyydet, Ison-Britannian eläväinen pääkaupunki tarjoaa aina jotain uutta nähtävää. 

Vaikka Lontoossa tekeminen ei lopu koskaan, se ei suinkaan ole ainoa kohde, josta voit nauttia lennettyäsi Rovaniemen lentokentältä. Lontoosta matkaa helposti parissa tunnissa meren rannalle vaikkapa Brightoniin, jonne pääsee esimerkiksi junalla tai vuokra-autolla. Brighton on viehättävä rannikkokaupunki, joka on ollut sekä brittien että ulkomaalaisten turistien suosiossa jo satojen vuosien ajan. Brighton on kuuluisa etenkin ranta- ja huvittelukohteena, mutta siellä on myös kulttuuritarjontaa. 

Rovaniemen moderni ja vastikään uusittu lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matkaan ei tavallisesti mene kuin kymmenisen minuuttia autolla. Lentoasemalle pääsee keskustasta ja eri hotelleista esimerkiksi Airportbus-palvelulla, joka on jaettu taksi ja täten sangen edullinen vaihtoehto. Rautatieasemalta, keskustasta, Santaparkista ja Pajakylästä voi matkata lentokentälle myös bussilla. Talvikaudella lentokenttäbussi kulkee myös hiihtokeskuksista, kuten Pyhä-Luostolta, Rukalta ja Kuusamosta. Aloita seuraava lomasi Rovaniemen lentokentältä loveholidays.comin kautta! 

Suosituimmat hotellit

Säästä
Säästä
Orchard Paddington Hotel

Lontoo, Englanti

Säästä
The Royal National Hotel

Lontoo, Englanti

Säästä
The President Hotel

Lontoo, Englanti

Säästä
The Imperial Hotel

Lontoo, Englanti

Säästä
Caesar Hotel

Lontoo, Englanti

Säästä
Cleveland Hotel

Lontoo, Englanti