Isoin tapahtumamme ikinä!
ATOL-suojattu

Varaa luottavaisin mielin tietäen, että lomasi on ATOL-suojattu

Hintatakuu

Seuraamme miljoonia hintoja joka päivä, jotta voimme aina tarjota sinulle alhaisimman hinnan

Kuukausimaksu

Voit jakaa lomasi kustannukset usealle kuukaudelle

Matala takuumaksu

Varaa tänään käyttäen matalaa €25 per hlö takuumaksuvaihtoehtoamme

Lomamatkat kohteesta Helsinki Vantaa

Helsinki-Vantaan lentoasema on Suomen suurin lentokenttä, jonka kautta kulkee noin 90 % maamme kansainvälisestä lentoliikenteestä. Se on myös Pohjoismaiden neljänneksi vilkkain lentoasema ja Pohjois-Euroopan merkittävin kaukoliikenneasema Aasian ja Euroopan välisessä liikenteessä. Kentälle on helppo saapua joka puolelta Suomea, ja sieltä lähtee päivittäin kymmeniä lentoja ympäri maailmaa. Miksipä et tekisi niin kuin tuhannet muut asiakkaamme ja valitsisi jonkin houkuttelevista matkavaihtoehdoistamme, jotka vievät sinut suoraan lomalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta? 

Miltä kuulostaisi esimerkiksi ostosmatka vaikuttavaan Lontooseen? Shoppailun lomassa voit pysähtyä leppoisasti iltapäiväteelle, ja iltoja voit viettää esimerkiksi korkeatasoisen kulttuurin parissa oopperasta tai laadukkaasta teatterinäytöksestä nauttien. Vai nauttisitko enemmän rentouttavasta rantalomasta Turkin Alanyassa, jossa turkoosin sininen meri liplattaa ja kuuma aurinko lämmittää ihanasti kasvoja? Tai kenties unelmissasi onkin jokin eksoottisempi maa, kuten keidasmainen Dubai ylellisine hotelleineen tai Thaimaa herkullisine ruokineen ja edullisine hintatasoineen? 

Oli lomasi kohde mikä tahansa, pääsee Helsinki-Vantaalta helposti matkaan. Kentälle saapuminen on viime vuosina valmistuneen rautatieyhteyden ansiosta helppoa ja nopeaa. Helsingin keskustassa sijaitsevalta rautatieasemalta kulkee suora junayhteys asemalle, ja perille pääsee vain puolessa tunnissa. Pohjoisemmasta Suomesta tulijat voivat jäädä junasta jo Tikkurilan asemalla, josta on vain muutaman minuutin paikallisjunamatka lentoasemalle. Helsingistä, Turusta ja Tampereelta kulkee myös useita linja-autoyhteyksiä asemalle päivittäin, ja omalla autolla tulijat voivat hyödyntää aseman edullisen pysäköintimahdollisuuden. 

Lomat Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkavat aina leppoisissa tunnelmissa, sillä ennen lennolle lähtöä voit tehdä verovapaita ostoksia kentän lukuisissa myymälöissä, pysähtyä ruokailemaan tunnelmallisissa bistroissa tai pikaruokaa tarjoavissa hampurilaisravintoloissa sekä nauttia jälkiruokakahvit yhdessä monista kahviloista. Olipa matkan tarkoitus sitten aktiivinen perheloma, romanttinen kahdenkeskinen irtiotto arjesta puolison kanssa tai vaikka ystäväporukan vuosittainen lomamatka, kannattaa sinun tarkastaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät loveholidaysin edulliset ja kattavat lomapaketit kaudelle 2020. 

Suosituimmat hotellit

Säästä
Wyspianski Hotel

krakow, Väha-Puola

Säästä
Aquasol Aparthotel

Palma Nova, Mallorca

Säästä
Annex Copenhagen

Kööpenhamina

Säästä
Niebieski Art Hotel & Spa

krakow, Väha-Puola