Isoin tapahtumamme ikinä!

Lomat 2020 /2021

Tarjoamme loveholidays.comilla hienoja lomia hyvillä hinnoilla kaikenlaisille lomailijoille. Oli tyylisi mikä hyvänsä, mahtavasta lomavalikoimastamme löytyy juuri sinulle täydellinen loma sopivalla hinnalla. Tunnemme asiakkaamme. Tiedämme ettei sinulla ole aina tiettyä kohdetta mielessäsi. Voitkin vain etsiä budjettiisi sopivia hotelleja ja lentoja. Etsitkö halpoja lomia tai perhelomia? Kauttamme voit etsiä kaikkea, Kreikan saarten rauhaa, juhlimista Teneriffalla tai rantalomaa jossakin lämpimässä. Säästä aikaa ja näe kaikki samalla etsintätuloksella.

Etsi hakuehdoilla, joilla on sinulle todella merkitystä

Etkö ole varma koska ja mihin matkustaa? Meillä sinun ei tarvitse etsiä päivämäärän tai kohteen mukaan. Etsit vain niillä hakuehdoilla, joilla on sinulle merkitystä. Voit suodattaa hakusi tähtiluokituksella, TripAdvisor-luokituksella, budjetillasi tai jopa lämpötilalla. Halusitpa sitten tehdä ruokasi itse, puolihoidon tai nauttia All-Inclusiven helppoudesta, me tarjoilemme sen sinulle.

Joustavat maksuehdot

Meillä on mahdollisuus maksaa maksuohjelmalla, jossa maksat pienen takuumaksun ja loput kuukausittain ennen matkustuspäivääsi. Varauksesi on myös aina ATOL- ja ABTA-järjestelmien täysin turvaama.