Tietosuoja loveholidays

loveholidays ymmärtää ja kunnioittaa yksityisyytesi tärkeyttä, ja on sitoutunut tekemään kaiken voitavan henkilötietojesi suojaamiseksi.

Luethan tämän Tietosuojakäytännön saadaksesi tietoja siitä, miten käytämme ja suojelemme henkilötietojasi. Meillä on myös Evästekäytäntö, joka selittää miten käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita. Voimme tehdä näihin käytäntöihin muutoksia ajoittain, joten käy näillä sivuilla säännöllisesti jos haluat pysyä ajan tasalla tekemiemme muutosten suhteen.

Tietosuojakäytäntömme kattaa kaikki alustat joiden kautta olet kanssamme tekemisissä, mukaan lukien mobiilivalmiit ja sosiaalisen median sivumme. Antamalla meille henkilötietojasi annat suostumuksesi tietojesi siirtoon, tallennukseen tai käsittelyyn tämän käytännön mukaisesti.

Tekemällä varauksen tai lähettämällä henkilötietoja kanaviemme kautta annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn alla mainituilla tavoilla. Jos et suostu henkilötietojesi käsittelyyn näillä tavoilla, emme valitettavasti voi käsitellä varaustasi eikä sinun tulisi käyttää sivustojamme.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Kun teet varauksen kauttamme, sinun täytyy antaa tiettyjä henkilötietoja kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi. Jos täytät varaussivun mutta et jostain syystä tee varausta valmiiksi, sinun katsotaan silti antaneen tietosi meille.

Jos otat meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai muulla tavalla, sinulta pyydetään tiettyjä tietoja. Nämä tiedot sisältävät todennäköisesti nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme vastata sinulle.

Annat tietojasi myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi rekisteröityessäsi verkkosivullemme varauksesi hallintaa varten, kirjoittaessasi arvostelun, ottaessasi osaa kilpailuun tai vastatessasi kyselyyn.

Ryhmäsi muita henkilöitä koskevat luovuttamasi tiedot

Jos teet varausta muiden kanssa tai muita varten, sinun täytyy antaa myös heitä koskevia tietoja, kuten heidän nimiään ja syntymäaikojaan. On sinun vastuullasi varmistaa, että he tietävät sinun tekevän näin ja hyväksyvät sen, että käytämme heidän tietojaan samoin kuin sinun tietojasi.

Mitä tietoja keräämme automaattisesti?

Kun käyt sivuillamme, keräämme joitain tietoja automaattisesti, kuten laitteen IP-osoitteen, vierailun päivämäärän ja kellonajan, tiedot käytetyistä laitteista, ohjelmista, selaimesta ja käynnistäsi, mukaan lukien vierailemasi ja käyttämäsi sivut. Teemme tämän automaattisesti vaikka et edes tekisi varausta.

Jos käytät mobiililaitetta, me tallennamme tiedot laitteesta, sijainnista ja käytetyistä asetuksista. Tästä saat lisätietoja lukemalla Evästekäytäntömme.

Muilta saamamme tiedot

Voimme saada tietojasi myös muista lähteistä kuten palveluntarjoajiltasi, yhteistyökumppaneilta sekä muilta kolmansilta osapuolilta kuten luottolaitoksilta, maksuliikenteen käsittelijöiltä, hakukoneyhtiöiltä ja sosiaalisen median sivustoilta. Voimme käyttää näitä tietoja muiden antamiesi tietojen kanssa varauksesi täydentämiseen tai käsittelyyn. Ilmoitamme sinulle kun saamme sinua koskevia tietoja näiltä tahoilta sekä siitä, mihin aiomme näitä tietoja käyttää.

Mitä teemme henkilötiedoillasi?

Henkilötietojasi voidaan käyttää seuraavilla tavoilla:

Varaustesi käsittely: Yksinkertaisesti sanottuna meidän täytyy käyttää henkilötietojasi, jotta voimme varmistaa että valitsemasi palvelut kuten lennot, hotellit, kuljetukset, vakuutukset ja muut tuotteet voidaan tarjota sinulle. Tarvitsemme tiettyjä sinua ja ryhmääsi koskevia tietoja täyttääksemme sopimusvelvoitteita varauksesi yhteydessä.

Käyttäjätilit: Tilin luomisen yhteydessä antamiasi tietoja voidaan käyttää lisäpalveluiden tarjoamiseen, kuten varausten hallintaan, henkilökohtaisiin asetuksiin ja erikoistarjouksiin.

Kommunikointiin kanssasi varaustasi koskien: Meidän täytyy ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse antaaksemme sinulle oleellisia järjestelyäsi koskevia tietoja. Näitä ovat esimerkiksi varauksen vahvistus, muutoksista tiedottaminen, turvahälytykset, hallinnolliset viestit järjestelyjäsi koskien sekä muistutukset.

Asiakaspalvelut: Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, oli kyseessä sitten yleinen tiedustelu, varaustasi koskeva kysymys tai ongelmasta ilmoittaminen. Voit tehdä tämä verkkosivumme Hallinnoi Varaustani -osion kautta, puhelimella tai sosiaalisessa mediassa. Käytämme antamiasi tietoja vastataksemme kysymyksiisi ja tiedusteluihisi nyt ja tulevaisuudessa. Jos otat meihin yhteyttä puhelimella, puhelusi voidaan nauhoittaa ja kuunnellaa laadunvalvonta- sekä koulutustarkoituksissa. Tallenteita säilytetään vain rajoitetun ajan jonka jälkeen ne poistetaan, ellei meillä ole laillista intressiä niiden pidempään säilytykseen.

Kokemuksesi henkilökohtaistaminen: Joskus käytämme tietojasi näyttääksemme sinulle sinua mahdollisesti kiinnostavia oleellisia tuotteita ja palveluita, kuten aiemmin vierailemiasi kohteita koskevia erikoistarjouksia.

Markkinointi: Jos teet varauksen etkä ole erityisesti valinnut pois jäämistä (ns. “opt-out”, tai muussa tapauksessa liittymistä, eli “opt-in”), voimme ottaa sinuun yhteyttä sellaisia tuotteita tai palveluita koskien, joita olet jo ostanut aiemmin tai joista olet tiedustellut, ja joita pidämme sinua mahdollisesti kiinnostavina henkilötietojesi perusteella. Voit kuitenkin perua tällaisten sähköpostien vastaanottamisen milloin tahansa.

Promootiot: Jos osallistut promootioihimme (kuten kyselyihin tai kilpailuihin), meidän täytyy käyttää antamiasi tietoja niiden suorittamiseksi.

Palveluiden parantaminen: Voimme joskus käyttää tietojasi palveluidemme laadun ja toiminnan parantamiseen. Tällaiset parannukset voivat olla bugien poistamista, tietojen analysointia, testausta sekä tilastollista tai tiedonkeruutoimintaa, joilla kaikilla pyritään tarjoamamme palvelun parantamiseen.

Turvallisuus: Voimme käyttää tietojasi osana pyrkimystä sivustojemme (sekä tietojesi) turvaamiseen ja luvattoman pääsyn/käytön estämiseen.

Vilpilliset vaatimukset: Voimme käyttää henkilötietojasi estämään, havaitsemaan tai puolustamaan mitä tahansa vilpillisiksi uskomiamme tai laillisia intressejämme haittaavia vaatimuksia/toimia.

Lakien noudattaminen: Voimme joutua käyttämään tietojasi laillisissa kiistoissa tai lakien sekä säädösten noudattamista koskevissa asioissa tai rikostutkimuksissa, tai silloin jos se on tarpeen oikeuksiemme ajamiseksi.

Kun käsittelemme tietojasi yllä kuvatulla tavalla, nojaamme yhteen tai useampaan lailliseen oikeuteen:

Sopimuksen suorittaminen: Tarvitsemme tietojasi suorittaaksemme kanssamme ja Palveluntarjoajimme kanssa solmimasi sopimuksen. Käytämme varausta tehdessäsi antamiasi tietoja päättämään sekä käsittelemään varauksia oleellisten kolmannen osapuolen Palveluntarjoajien kanssa.

Suostumus: Sinulta voidaan pyytää suostumusta meidän sinulle lähettämää markkinointi- ja promootiomateriaalia koskien. Jos annat suostumuksesi tähän, me nojaamme siihen ottaessamme sinuun yhteyttä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa yksinkertaisesti lopettamalla tilauksesi – seuraa vain sähköpostiviestin tilauksen lopetuslinkkiä. Voit vaihtoehtoisesti lähettää sähköpostia osoitteeseen unsubscribe@loveholidays.com ja me perumme tilauksesi.

Laillinen intressi: Voimme käyttää tietojasi oman laillisen intressimme edistämiseen, esimerkiksi tarjoamaan sinulle sivustomme oleellisinta sisältöä tai markkinoimaan uusia palveluita tai tiettyihin hallinnollisiin tai laillisiin tarkoituksiin.

Liiketoimet: Voimme käyttää tietojasi liiketoimiin liittyen, kuten esimerkiksi koko liiketoimintamme tai sen osan myynnissä.

Miten tallennamme tietosi?

Kaikki antamasi tiedot tallennetaan turvallisesti palvelimillamme ja kaikki maksutiedot salataan. Vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi heidän työtehtäviensä aikana. Vaikka teemme parhaamme tietojesi suojaamiseksi, minkään internetin yli siirretyn tai elektronisesti tallennetun tiedon täydellistä turvallisuutta ei voida taata, joten annat tietosi meille omalla vastuullasi.

Säilytämme tietojasi vain kohtuullisen ajan tai vain niin kauan kuin sinä tai laki sallitte.

Kun maksat lomasi, me emme tallenna luottokorttitietojasi – sen sijaan käytämme maksupalvelun tarjoajaltasi saamaamme salattua valtuutusmerkkiä (‘token’) maksun tai maksujen perimiseksi, maksoit sitten kerralla tai erissä.

Milloin jaamme tietojasi kolmansien osapuolten kanssa?

Tietyissä tilanteissa voimme jakaa tietojasi loveholidaysin ulkopuolisten organisaatioiden kanssa. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat:

Palveluntarjoajat: Jos teet varauksen, meidän täytyy jakaa varaustietojasi kolmansien osapuolten kuten hotellinpitäjien, lentoyhtiöiden, vakuuttajien ja siirtopalveluiden tarjoajien kanssa varaussopimuksesi päättämiseksi. Jaetut tiedot voivat sisältää nimesi sekä kanssasi matkustavien nimet ja iät, mahdolliset mainitsemasi mieltymykset ja erityispyynnöt sekä yhteystietosi. Jos tiedustelet meiltä jotain varaukseesi liittyvää, voimme välittää tiedustelusi tarjoajillemme jos tarpeen vastauksen saamiseksi.

Liiketoimintamme luonteesta sekä valitsemistasi järjestelyistä johtuen voi olla tarpeen siirtää ja tallentaa tietojasi Euroopan talousalueen (“ETA”) ulkopuolelle, jossa ne eivät välttämättä ole ETA:n mukaisen tietosuojan tason piirissä. Pyrimme varmistamaan kohtuullisin toimenpitein tietojesi turvallisen käsittelyn.

Kolmansien osapuolten tukipalvelut: Näihin kuuluvat kaikki puolestamme tukipalveluita tai -toimintoja tarjoavat tahot, kuten maksukorttien käsittelijät, liiketoiminta-analyytikot, tarkastusvirastot, mainostajat sekä asiakaspalvelijat. Näitä voidaan käyttää lähettämään sinulle markkinointimateriaalia puolestamme tai keräämään tietoja palvelumme parantamiseksi. Heillä on pääsy tietoihin ja kyky kerätä tietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen sovittujen toimintojen suorittamiseksi, eivätkä nämä tahot saa jakaa tai käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Maksukäsittelijät ja muut finanssilaitokset: Kun maksat varauksesi, me käytämme kolmannen osapuolen käsittelijää maksusi vastaanottamiseen. Jos pyydät varauksesti takaisinperintää, meidän voi olla tarpeen jakaa tietoja kyseisen maksukäsittelijän sekä oleellisen finanssilaitoksen kanssa pyynnön toteuttamiseksi. Näitä tietoja voivat olla kopio varausvahvistuksestai, finanssitiedot sekä varauksen tekemiseen käytetty IP-osoite.

Viittaavat verkkosivut: Jos saavuit verkkosivullemme joltain toiselta sivulta, voimme jakaa tiettyjä tietojasi viittaavan verkkosivun kanssa, jotta he voivat ottaa sinuun yhteyttä tuotteitaan ja palveluitaan koskien, joihin voi sisältyä Google Analytics.

Liikekumppanit: Voimme jakaa tietojasi liikekumppaniemme kanssa, joiden kanssa tarjoamme oleellisia yhteispalveluita. Näitä voivat olla muut matkatoimistot sekä mainostajaverkostot. Teemme tämän maksimoidaksemme sinulle tarjoamamme palvelut ja siksi, että he voisivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan sinua mahdollisesti kiinnostaviin tuotteisiin ja palveluihin liittyen. Voit perua tällaisten sähköpostien tilauksen milloin tahansa.

Lainvalvontaviranomaiset: Luovutamme henkilötietoja siinä määrin kuin laki vaatii tai kuin uskomme olevan tarpeen mahdollisten rikollisten tekojen ehkäisemiseksi, havaitsemiseksi tai syyttämiseksi, joita tekoja voivat olla petokset tai maahanmuuttoon, tulliin, turvallisuuteen tai terrorismin vastaiseen toimintaan liittyvät.

Huomaathan, että vaikka meillä on toimenpiteitä ja turvatoimia tietojesi suojaamiseksi luvattomalta pääsyltä sekä laittomalta käsittelyltä, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta sekä vahingoilta, emme hallitse minkään kolmannen osapuolen tai Palveluntarjoajiesi tietosuojaa, ja kehotamme sinua tutustumaan heidän käytäntöihinsä mikäli mahdollista.

Tämän lisäksi mitkään Palveluntarjoajillesi tai muille tarjoajille suoraan antamasi tiedot eivät ole tämän Tietosuojakäytännön piirissä, ja kehotamme sinua tarkastamaan muiden tietosuojakäytännöt ennen henkilötietojen luovuttamista.

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi liittyen?

Sinulla on seuraavat oikeudet sinua koskeviin säilyttämiimme henkilötietoihin liittyen:

Voit pyytää kopion henkilötiedoistasi lähettämällä rekisteröidyn henkilön tietopyynnön meille alla olevaan osoitteeseen.

Voit pyytää meitä korjaamaan tietojen epätarkkuudet, siirtämään tiedot toiselle osapuolelle tai sinulle toiselle osapuolelle siirtoa varten.

Voit pyytää meitä olemaan käsittelemättä tietojasi markkinointitarkoituksiin milloin tahansa lähettämällä pyynnön alla olevaan osoitteeseen tai klikkaamalla tilauksen peruutuslinkkiä (‘unsubscribe’) missä tahansa lähettämässämme sähköpostiviestissä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen unsubscribe@loveholidays.com jolloin perumme tilauksesi. Kerromme sinulle mikäli aiomme käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin.

Sinulla on oikeus pyytää säilyttämiemme henkilötietojesi poistamista. Jos suostumuksesi on ainoa perusteemme tietojesi säilytykseen, poistamme ne pyynnön saatuamme.

Jos haluat käyttää mitä tahansa yllä olevaa oikeuttasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@loveholidays.com, kirjoittamalla ‘Rekisteröidyn tiedonsaantipyyntö’ aiheriville. Me käsittelemme saamamme pyynnöt Yhdistyneen kuningaskunnan soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

Jos koet että emme ole käsitelleet tietojasi oikein, sinulla on oikeus valittaa asiasta paikalliselle tietosuojavaltuutetulle. Jos asut Suomessa, Tietosuojavaltuutetun toimisto on soveltuva tietosuojaviranomainen.

Entä mobiililaitteiden kautta kerätyt tiedot?

Mobiililaitteita voidaan käyttää palveluidemme käyttämiseksi, samoin mobiiliselaukseen optimoituja versioita tavallisesta verkkosivustostamme. Nämä mobiilisivut toimivat samoin kuin pääsivumme. Joskus käytämme niin sanottua “cross-device tracking” -seurantaa, joka antaa meille mahdollisuuden seurata käyttäjien toimintaa eri laitteilla. Käytämme tätä optimoimaan tarjoamaamme palvelua sekä markkinointiin, joten sinulle muilla sivuilla näytettyjä mainoksia voidaan tarjota sen perusteella, mitä olet tehnyt linkitetyillä laitteilla (katso lisätietoja Evästekäytännöstämme).

Miten käsittelemme lasten henkilötietoja?

Voit tehdä varauksia sivullamme vain jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen. Käsittelemme lasten tietoja vain heidän vanhempiensa tai laillisten huotajiensa suostumuksella.

Kuka on vastuussa käytännön puitteissa kerättyjen henkilötietojen käsittelystä?

We Love Holidays Limited on sen sivustoilla kerättyjen tietojen käsittelystä vastaava taho – laillisin termein ilmaistuna tämä tarkoittaa, että We Love Holidays Limited on Rekisterinpitäjä Suomen tietosuojalainsäädännön merkityksessä.

Miten voit ottaa meihin yhteyttä?

Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä tai haluat käyttää sen suomia oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä seuraavasti:

Sähköpostilla: privacy@loveholidays.com

Kirjepostilla: Kirjeet tulisi osoittaa nimellä Legal & Compliance Department osoitteeseen:

5th Floor,

3 Shortlands

Hammersmith

London

W6 8DA

UK