Isoin tapahtumamme ikinä!
Loveholidaysloveholidays

Halvimman hinnan takuu

loveholidaysillä seuraa päivittäin miljoonia hintoja, varmistaakseen, että voimme tarjota sinulle joka kerta halvimman hinnan ja kilpailukykyisimmät vaihtoehdot.

Jos löydät 24-tunnin sisällä kauttamme tehdyn ja vahvistetun varauksen tekemisestä Iso-Britanniassa toimivalta matkailusivustolta vastaavan ja varattavissa olevan tuotteen halvemmalla, maksamme erotuksen seuraavilla ehdoilla:

Ehdot ja edellytykset

  1. Halvimman hinnan takuu koskee identtisiä lomamatkoja tai hotellivarauksia (henkilölukumäärä, päivämäärät, kesto, lentoajat, lentojen numerot, lisäpalvelut lennoilla, kuljetukset, hotellit, huonetyypit, huoneiden lukumäärä ja ruokailut), jotka ovat välittömästi varattavissa kilpailijan nettisivulta, ja jotka on oikein hinnoiteltu.
  2. Halvimman hinnan takuuta voi anoa vain, jos varaus on meidän vahvistamamme ja se tulee toimittaa 24-tunnin kuluessa varauksen vahvistamisesta.
  3. Varauksen tekijän (päänimi varauksessa) tulee tehdä vaatimus.
  4. Loma- tai hotellivarauksen, josta hintaerotusta haetaan, tulee olla yleisesti varattavissa yrityksen nettisivulta, ja sen tulee sisältää toimitusmaksu, varausmaksu, luottokorttimaksu tai vastaavat kulut.
  5. Lomamatkan– tai hotellin hinnan, josta haette hintaerotusta, tulee olla saatavilla suurelle yleisölle, eikä se saa sisältää kuponkialennuksia, yritysalennuksia, promootioalennuksia eikä paljousalennuksia.
  6. loveholidaysillä tulee päästä käsiksi samaan hintaan ilman mitään jäsenyyttä, tai kanta-asiakasohjelmiin kuulumista.
  7. Lomamatkan– tai hotellin hinnan, josta haette hintaerotusta, tulee olla Euroissa.
  8. Emme voi maksaa hintaerotusta varauksista, joissa on vain lento.
  9. Hintaerotusta hakevan tulee toimittaa kuvakaappaus ja nettisivun osoite kilpailijan halvemmasta hinnasta asiakaspalvelutiimimme hyväksyttäväksi.
  10. Halvimman hinnan takuu on voimassa vain nettivarauksille.

Jos löytämäsi hinta täyttää kaikki ylläolevat ehdot, lähetä sähköpostia osoitteella pricematchguarantee@loveholidays.com pääasiakkaan sähköpostiosoitteesta.

Muista liittää varausnumerosi ja kaikki yllä mainitut asiakirjat.

Miksi anomus tulee lähettää 24-tunnin kuluessa

loveholidaysillä on varausta tehdessäsi parhaat senhetkiset hinnat. Hinnat muuttuvat jatkuvasti ja ne voivat nousta tai laskea tulevaisuudessa, mutta takaamme varatessasi saamasi hinnan. Jotkut palveluntuottajat (lentoyhtiöt ja hotellit) saattavat laskea tai nostaa hintojaan lähempänä lähtöä tai alennuskausilla. loveholidays.com on maksanut varaushinnan palveluntarjoajille puolestasi, mutta voimme taata pakettihinnan vertailtavaksi vain 24-tuntia, koska hinnat saattavat nousta tai laskea seuraavana päivänä.

Huomaa, ettemme voi olla vastuussa, jos et ole onnistunut lähettämään meille pyydettyjä tietoja vaadituissa tiedostomuodoissa tai hyväksyttäväksi lähettämäsi nettisivu ei ole toiminnassa, mikä estää hintojen vertailun.

Tutkimme anomuksesi tiedot ja vastaamme sähköpostitse seitsemän työpäivän kuluessa. Hyväksytty hintaerotus palautetaan varauksessa käyttämällenne luottokorttitilille 14 päivän kuluessa.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai lopettaa halvimman hinnan takuun tai rajoittaa sen voimassaoloa kenelle tahansa ja milloin tahansa ilman syytä ja ilman ennakkoilmoitusta tai vastuuta.